Započinje odbrojavanje do RIJEKA BOAT SHOWA

Riječki nautički sajam Rijeka Boat Show održat će se od 30. rujna do 2. listopada na Gatu Karoline Riječke. Sajam pod motom „Luka je grad, grad je luka“ posjetiteljima će putem brojnih izlagača prezentirati atraktivne brendove iz svijeta nautike, plovila hrvatske male brodogradnje te mnoštvo raznolike prateće opreme.

Rijeka Boat Show nasljednik je duge tradicije nautičkih sajmova u Rijeci, započete još daleke 1984. godine pokretanjem Nautice.  Taj najstariji sajam plovila i nautičke opreme u Hrvatskoj i regiji postavio je temelje daljnjeg razvoja sajmovanja vezanog uz more i plovidbu. Novi menadžment 2019. godine sajmu donosi novo, aktualno ime Rijeka Boat Show, svake godine podižući kvalitetu organizacije ali i broj izlagača.

Preuzimajući odgovornost za sajam 2019. godine, zacrtali smo cilj, a to je velik i značajan nautički sajam. Recentna događanja u Rijeci i okolici, vezana za nautičku luku Porto Baroš i ostale investicije u nautici od strane snažnih inozemnih ali i domaćih kompanija, otvaraju nove perspektive i mogućnosti da Rijeka Boat Show postane snažan i referentan sajam nautike, a grad Rijeka ono što je oduvijek i bio – “prvo more” većem dijelu Europe.“ – izjavili su organizatori.

Podsjetimo, prošle je godine sajam bio u cijelosti rasprodan. I ove se godine očekuje maksimalna popunjenost izlagačkih kapaciteta, odnosno još veći broj u odnosu na prethodnu godinu – najavljeno je osamdesetak izlagača, na kopnu i u moru. Rezultat je to organizacijskih napora koji su podignuli sajam na mnogo višu razinu u izvedbenom, marketinškom i konceptualnom smislu – ističe direktor Rijeka Boat Showa Ivan Črnjarić i nastavlja:

Dodatno nas ohrabruju i vesele postignuća proteklih godina unatoč Covid-19 ograničenjima, prvenstveno u smislu povećanja broja izlagača te izuzetni prodajni rezultati. Naime, protekle, 2021. godine prostor Rijeka Boat Showa je bio popunjen, rasprodan! Ove godine smo uz reorganizaciju prostora dobili dodatne izlagačke postave te uz dodatna ulaganja u marketing, očekujemo još više izlagača.

U tri sajamska dana organizatori očekuju preko 10.000 posjetitelja koji će itekako imati što vidjeti.  Rijeka Boat Show nastavlja rasti i potvrđuje se kao relevantan sajam nautike od velikog značaja za cijelu regiju, a Rijeka kao grad okrenut moru i jedna vrijedna nautička lokacija u Hrvatskoj.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top