Rijeka Boat Show održava se od 5. do 8. listopada 2023.

Tradicija od 1984. godine, vizija novih organizatora i izdašne investicije u riječku nautiku, najavljuju svijetlu budućnost najstarijeg sajma ove vrste u Hrvatskoj!

Na Gatu Karoline Riječke posjetitelje i ove godine očekuje izvanredna sajamska ponuda, hrvatske premijere plovila, atraktivni nautički brendovi, najnoviji proizvodi te sjajni izlagači. Organizatori su posebno motivirani postignućima proteklih godina. U 2022. godini, prostor Rijeka Boat Showa bio je popunjen i u potpunosti rasprodan! Ove godine, uz temeljitu reorganizaciju i povećanje izlagačkog kapaciteta te dodatna ulaganja u marketing, očekuje se još veći broj izlagača i posjetitelja.

Zbog brojnih zahtjeva, ovogodišnji Rijeka Boat Show trajat će čak 4 dana, a predviđa se da će Gatom prošetati oko 10.000 posjetitelja. Među gotovo stotinjak izlagača na sajmu, najavljeno je da će čak 6 plovila imati svoje hrvatske premijere, dakle po prvi će se put predstaviti u Hrvatskoj.

Recentna događanja u Rijeci i njezinoj okolici, posebno ona koja se tiču nautičke luke Porto Baroš i ulaganja stranih i domaćih tvrtki, otvaraju nove perspektive i prilike za Rijeka Boat Show. Sajam ima potencijal da postane još snažniji i prepoznatljiviji na regionalnoj razini, a Grad Rijeka da ponovno postane ono što je oduvijek i bio, “Prvo more” većem dijelu Europe.

Sve informacije možete pronaći na www.rijekaboatshow.hr, kao i na društvenim mrežama sajma.

Scroll to Top